Elektrik-ElektronikTeknoloji

2017 Endüstri 4.0 Konferansı

ENDÜSTRİ 4.0 KONFERANSI

Elektrik Mühendisleri Odası’nın (EMO) düzenlediği Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi Akıllı Şehirler-Güvenli Tesisler temasıyla 18-21 Ekim 2017 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde III. Güç ve Enerji Sistemleri Sempozyumu, IX. Ulusal Aydınlatma Sempozyumu ve IV. Yapı Elektronik Sistemleri Sempozyumu ile birlikte gerçekleşecek.

Kongre, “Endüstri 4.0 Çözüm ve Uygulamaları” başlığı altında özel bir etkinlik, “Yapılarda Elektrik Tesisatı” üst başlığı altında ise “Yapı Denetim” ve “SMM Hizmetleri” konularına ilişkin özel oturumlara ev sahipliği yapacak.

“Endüstri 4.0 Çözüm ve Uygulamaları” Özel Etkinliği (20 Ekim 2017)

Kongre kapsamında düzenlenen “Endüstri 4.0 Çözüm ve Uygulamaları” başlıklı etkinlik, 3 farklı oturumda ve 16 konuşmacının katılımıyla gerçekleştirilecek. Endüstri 4.0 kapsamında uygulama geliştiren uluslararası kurum, kuruluş ve firma temsilcilerinin yer alacağı etkinlikte, teknolojik gelişmelerin gelecekte üretim modellerini ve yaşamı nasıl şekillendireceği işlenecek.

“Geleceğin fabrikaları ve yapay zeka”, “makinelerin dijitalleşmesi ve robotlar”, “nesnelerin interneti”, “makineler arası iletişim”, “enerji sektöründe dijitalleşme ve akıllı şebekeler”, “akıllı kent ve trafik uygulamaları” gibi konuların yanı sıra Endüstri 4.0 uygulamalarının yaratacağı ekonomik ve sosyal değişim de irdelenecek. Etkinlik kapsamında geleceğin üretim yöntemleri ve dijital ekonomide emeğin ve mühendisin rolüne ilişkin sunumlar da gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu